Activitatea la Spitalul Clinic Județean Mureș continuă cu programare

Pentru informarea cât mai corectă a mass mediei și opiniei publice Compartimentul relații cu publicul al Spitalului Clinic Județean Mureș vă comunică următoarele informații:

Începând cu data de 18.05.2020 activitatea în cabinetele de specialitate ale Ambulatorului Integrat al Spitalului Clinic Județean Mureș se continuă respectând toate  recomandările  de sănătate publică, astfel:

Programul de consultații cu pacienți se va desfășura zilnic între orele 08:00-20:00 și este obligatoriu programare telefonică  prealabilă.      

Din cauza transmiterii comunitare a SARS-CoV-2  este obligatorie programarea telefonică prealabilă pentru consultație a fiecărui pacient.

Astfel, începând cu data de 18. 05. 2020 puteți face programări telefonice la numerele de telefon: 0365882556, 0365882552,0365882553 între orele 08:00-20:00 .

Pacienții sunt rugați să se prezinte fără însoțitor ( excepție:copiii unde este permis  un singur însoțitor și la cei care suferă de handicap motor).

Pacienții se vor prezenta pentru consultație  cu 10 minute înainte  de programarea telefonică.

Orice persoană, care își dorește să facă o programare este obligată să ne informeze la telefon , dacă:

1.Are simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și/sau febră(>37,3◦C).

2.Are membrii familiei cu aceste simptome.

3.Are vârsta de 65 de ani sau mai mul.

Programarea pacienților cu risc crescut (persoanele peste 65 de ani sau care suferă de o patologie cronică) se va face la  începutul programului de lucru.

La prezentarea pacientului în Ambulatoriul de Specialitate la punctul de triaj, pacientul va completa declarația pe proprie răspundere legat  de zădărnicirea combaterii bolilor transmisibile și își va dezinfecta mâinile cu soluție alcoolică (70%).

 În zona de triaj fiecare pacient va fi termometrizat, deasemenea se va trece temperatura fiecărui pacient care se prezintă în Ambulatoriul Integrat de Specialitate într-un registru de evidență epidemiologic.

Compartimentul relații cu publicul

Spitalul Clinic Județean Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.