Activități suplimentare ale poliției

politie-control-trafic
În această săptămână, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, au efectuat activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale, precum şi pentru asigurarea şi menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice şi de la Serviciul arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat 5 percheziţii, 15 controale.

În urma acţiunilor, au fost constatate 22 de infracţiuni (judiciare, economico-financiare şi la regimul circulaţiei), dintre care 12 în flagrant delict.

Poliţiştii au depistat 11 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, dintre care 8 au fost reţinute şi una a fost arestată. Tot cu această ocazie au fost depistate 3 persoane urmărite şi au fost puse în aplicare 6 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cu această ocazie, au fost aplicate 538 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 150.000 de lei.

Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 478 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 178 pentru viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare.