ACUM SE POT PLĂTI ŞI ONLINE TAXELE ŞI IMPOZITELE LOCALE

Modalităţile de plată a taxelor şi impozitelor pe Internet sunt din ce în ce mai accesibile locuitorilor din Târnăveni. De acum impozitele şi taxele locale se pot plăti online şi la Târnăveni.

Persoanele fizice si persoanele fizice autorizate pot efectua plata obligaţiilor fiscale si online pe site-ul www.ghiseul.ro – Sistemul National Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar.
Ghişeul.ro oferă posibilitatea de a plăti online cu cardul, parţial sau total, taxele si impozitele locale, precum şi amenzile contravenţionale, iar dovada plăţii se primeşte pe e-mail în doar câteva minute de la plata efectivă.

SNEP pune la dispoziţia utilizatorilor 2 secţiuni, una de plată cu autentificare şi cealaltă fără autentificare. Pentru secţiunea de plată fară autentificare nu sunt necesare credenţiale (nume de utilizator şi parola), însă nu este disponibilă consultarea în timp real a obligaţiilor de plată şi istoricul tranzacţiilor, astfel putând fi plătite doar taxe şi impozite al căror cuantum le este deja cunoscut contribuabililor. Cu alte cuvinte dacă nu ştii suma pe care o ai de plată nu vei putea vedea ce datorii ai fără a fi autentificat în site.

Pentru secţiunea de plată cu autentificare sunt necesare credenţiale (nume de utilizator şi parolă), care se obține pe loc de la sediul Primăriei sau de la sediul Serviciului de taxe si impozite locale, completând o cerere prin care se specifica, CNP-ul, domiciului, o adresa de email și un nr de telefon si la care se anexeaza o copie a actului de identitate. Aceste credențiale se pot obține doar personal.

Cererea poate fi descăractă de AICI.