ADELINA MORAR, UN VIITOR NUME ÎN MUZICA POPULARĂ

Deşi este abia în clasa a 11-a a cântat deja în numeroase concerte şi a reuşit să îşi lanseze şi propriul CD. Lansarea la Târnăveni a CD-ului „Pe Târnave m-am născut” a fost realizată alături şi cu sprijinul cunoscutei interprete Leontina Pop.

Adelina Morar a participat la mai multe concursuri de folclor din ţară de unde s-a întors cu numeroase premii. Cel mai recent concurs de muzică populară la care a participat a avut loc la Târgu Mureş, de unde s-a întors cu premiul 2. Prima oară a cântat în public când era în clasa a VIII-a cu ocazia Zilei Şcolii, iar de atunci a participat alături de Junii Târnavei şi fanfara Armonia la zeci de spectacole.


adelina morar 12

Adelina nu interpretează doar foclor ci şi muzică uşoară. În urmă cu trei săptămâni la Sighişoara a participat la competiţia „You”ve got talent” unde a reuşit să se califice la etapa următoare cu o melodie interpretată în limba franceză. Adelina Morar îşi doreşte să devină un nume important în foclorul românesc şi munceşte din greu pentru aceasta, în timpul liber permis de activităţile şcolare.

[flv:http://tirnavenitv.ro/film/tvas.flv http://tirnavenitv.ro/film/tvas.jpg 470 253]

Videoclip realizat de postul de televiziune TV-AS.