AFACERE CU INVESTIŢII MINORE – COMERŢ PRIN POŞTĂ

Atunci cand vrei sa pornesti o mica afacere, in primul rand iei in calcul comertul prin posta, adica deschiderea unui magazin online.

Este o afacere care cere un capital de pornire foarte mic, poate cel mai mic cu putinta dintre toate afacerile. Se pot vinde marfuri pe care producatorul le are in stoc si pe care tot el le va livra clientului dupa incheierea comenzii si nu numai.

Iata 5 avantaje ale comertului prin posta – afacere online:

1. Beneficiezi de confort prin desfasurarea aceastei afaceri de acasa.

2. Se poate porni aceasta afacere cu un risc minim. Aceasta activitate se poate desfasura in afara orelor de serviciu sau in weekend.

3. Facilitatea abordarii – Comertul prin posta nu necesita abilitati deosebite sau o specializare aprofundata intr-un anumit domeniu (nu este vorba de neurochirurgie, arhitectura, nici macar de managementul unui restaurant!).

4. Noutate – In occident, comertul prin posta nu este ceva nou (de fapt, inceputurile sale pot fi gasite chiar in urma cu 150 de ani). In Romania, cererea de care se bucura din partea consumatorilor este in continua crestere.

5. Mari perspective de dezvoltare – Nu exista limite. Potentialul este urias.

Atentie! Pentru succesul afacerii trebuie sa faceti alegerea unor produse potrivite. Cine considera ca prin posta se poate vinde orice se inseala. In general, produsele care implica o decizie de cumparare elaborata, care inseamna costuri foarte mari nu se preteaza la comertul prin posta.

Incercati sa vindeti obiecte de consum pentru ca volumul vanzarilor este direct proportional cu castigul.

Sursa: Idei de afaceri