RecentStirea zileiStiri locale

Afaceri de peste 27 milioane de Euro pentru Ruck Ventilatoare în 2023

Producătorul de echipamente de ventilaţie industrială Ruck Ventilatoare din Târnăveni, judeţul Mureş, filiala locală a companiei germane Ruck Ventilatoren GmbH, fondată de omul de afaceri Gerhard Ruck, a finalizat 2023 cu o cifră de afaceri de peste 27 mil. euro, estimând pentru acest an afaceri în creştere. Compania a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 23 mil. euro (113,5 mil. lei), potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

În perioada 2019-2021, compania a investit aproximativ 10 milioane de euro în clădiri şi utilaje, extinzând suprafaţa de producţie la peste 35.000 de metri pătraţi şi construind un depozit automatizat înalt de 16 metri. În 2024, Ruck Ventilatoare va investi în noi produse, vânzări şi distribuţie, potrivit companiei.

Compania a ajuns la peste 270 de angajaţi, iar anul acesta vor fi făcute recrutări doar selectiv, în funcţie de necesităţi.

Compania Ruck Ventilatoare a fost înfiinţată în anul 2004 la Târnăveni cu principal domeniu de activitate fabricarea echipamentelor de ventilaţie şi frigorifice, exclusiv a echipamentelor de uz caznic. Ruck Ventilatorare SRL este o filială deţinută integral de ruck Ventilatoren GmbH din Germania. Grupul de firme german realizează 82% din cifra de afaceri în afara Germaniei, din care aproximativ 6% în România şi circa 25% în afara UE.

Citeste continuarea pe ZF.ro