ALEX DANILA din nou, LOCUL II la concursul national de LIMBA ENGLEZA – Prezentari POWER POINT- compozitie

alex

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Olt si Palatul Copiilor “Adrian Baran”, Structura Corabia, au organizat Concursul natiopnal de LIMBA ENGLEZA – Prezentari POWER POINT – compozitie, cu tema “Familia mea”.

La concurs au participat elevi din toata tara, fiind nevoie in prealabil de o preselectie, datorita numarului mare de concurenti. Concursul a cuprins doua sectiuni: prima sectiune a fost ,”ESEU IN LIMBA ENGLEZA” – compozitie, iar cea de-a doua sectiune a fost,” Prezentare POWER POINT in LIMBA ENGLEZA – Compozitie”
Dupa ce pe data de 1 iunie s-au anuntat rezultatele si elevul ALEX DANILA, elev in clasa a VII-a la Scoala Gimnaziala “Avram Iancu” a castigat LOCUL II la sectiunea “Eseu in Limba engleza – compozitie”, acum din nou, elevul ALEX DANILA a reusit sa obtina acelasi LOC II si la cea de-a doua sectiune, “Prezentare Power Point in Limba Engleza – compozitie”.

Este o mare performanta pentru elevul ALEX DANILA, castigarea celor doua LOCURI II nationale, ambele la LIMBA ENGLEZA, dar si pentru Scoala Gimnaziala “Avram Iancu”, unde elevul ALEX DANILA este pregatit de prof. MIHAELA GROZA.

Este o onoare, o reusita, dar si o uriasa victorie si pentru Clubul Copiilor din Tarnaveni si mai ales pentru cercul de limba engleza, unde activeaza elevul, dar si pentru cea care conduce si coordoneaza acest cerc, prof. ANNA-KRISZTINA ZILINSZKI.