ALEX DANILA – VICECAMPION JUDETEAN LA KARTING

In data de 23 mai 2015, Primaria Municipiului Tg.Mures, impreuna cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice au organizat, ca in ficare an, devenind deja o traditie, Concursul judetean de Karting, Memorialul “AUGUSTIN POP”, cu ocazia “Zilelor Tirgumuresene” – 2015.
La acest binecunoscut deja, concurs judetean de Karting, au luat startul, elevi din tot judetul Mures, de la Palate si Cluburi ale Copiilor. Au fost concurenti cu varste cuprinse intre 6 si 19 ani, din Sighisoara, Reghin, Ludus, Iernut, Tarnaveni, Sovata si Tg.Mures. Categoriile la care s-a concurat au fost: Bambini, Pufo, Mini, Cadet si Open.
Alex Danila, elev in clasa a VI-a la Scoala Gimnaziala “Avram Iancu” a castigat LOCUL II la categoria “MINI”, adica 10-12 ani si a devenit “Vicecampion Judetean la Karting” Trebuie de asemenea sa amintim, ca elevul Alex Danila este si “Dublu Campion National la Educatie Rutiera si Karting” la Targu Secuiesc.
Alex Danila face parte din Cercul de Karting de la Clubul Copiilor Tarnaveni, cerc condus si coordonat de profesorul Claudiu Pop din Targu Mures.