AM AJUNS ÎN AL 10-LEA AN DE EXISTENŢĂ, CE NOUTĂŢI ADUCE 2014 !

La 10 ani de activitate, Tirnaveni.ro îşi continuă dezvoltarea şi lansează aplicaţia de mobil cu informaţii locale. Mai mult decât atât, prin departamentul de Servicii IT, portalul Tirnaveni.ro oferă tuturor celor interesaţi posibilitatea realizării de aplicaţii mobile, site-uri web şi multe alte servicii online.

În anul 2014 Tirnaveni.ro împlineşte 10 ani de activitate. Portalul Tirnaveni.ro reprezintă o activitate privată, care de-a lungul timpului a relatat toate evenimentele importante care s-au petrecut în municipiul Târnăveni cu promptitudine, prezentând în cadrul ştirilor activităţile instituţilor publice şi private, realizările sau problemele localnicilor în cuvinte imagini şi filmări video, multe dintre evenimentele locale fiind transmise în direct pe internet în premieră judeţeană.

Libertatea de exprimare a căpătat o nouă conotaţie, odată cu posibilitatea exprimării libere prin intermediul unei secţiuni, pe cât de contestate pe atât de urmărite, Spuneţi-Oful.
Pagina de Anunţuri Gratuite a găzduit mii de anunţuri în fiecare lună înlesnind pentru toţi târnăvenenii vânzarea şi cumpărarea de bunuri.

Portalul Tirnaveni.ro a devenit astfel o platformă de promovare a afacerilor locale, publicitatea fiind indispensabilă tuturor celor care vor să îşi susţină o afacere şi care inevitabil trebuie să fie prezentă şi pe internet.

Notorietatea portalului Tirnaveni.ro este recunoscută până în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, acolo unde toţi cei plecaţi din Târnăveni au avut ocazia să afle ce se mai întâmplă acasă, ori să transmită un mesaj. Tirnaveni.ro a devenit o sursă de informare pentru cele mai importante mijloace mass-media din România, câteva exemple fiind sugestive în imaginile de mai jos.

Pentru că telefoanele inteligente şi tabletele devin tot mai prezente în viaţa de zi cu zi Tirnaveni.ro a lansat şi aplicaţiile mobile Tarnaveni şi Stiri Tirnaveni.ro .

Aplicaţia mobilă poate fi descărcată pentru telefoanele sau tabletele cu sistem Android din Google Playstore şi în curând şi pentru Iphone si Ipad din Appstore de la Apple. În aplicaţia intitulată „Tarnaveni” cei interesaţi pot găsi cele mai importante secţiuni din cadrul portalului Tirnaveni.ro, actualizate instantaneu în momentul publicării acestora pe site. Pentru cei interesaţi există şi aplicaţia separată „Stiri Tirnaveni.ro” unde sunt publicate în exclusivitate ştirile portalului Tirnaveni.ro, utilizatorul fiind notificat pe telefon de fiecare dată când este postată o nouă informaţie.

Chiar dacă Târnăveniul suferă la multe capitole, în online suntem printre primii din judeţ.

Şi promitem că nu ne vom opri aici !

LA MULŢI ANI TARNAVENI !

Descarcă aplicaţia

Tirnaveni

Powered by SERVICII IT