Amendă pentru lucrări fără autorizație pe strada Prefect Vasile Moldovan

În urma unui control de rutină Primăria municipiului Târnăveni a constatat că pe strada prefect Vasile Moldovan din localitate se execută lucrări de introducere a canalizării la un imobil, fără să se fi acordat vreo autorizație în acest sens. Strada Prefect Vasile Moldovan a fost recent asfaltată, iar lucrările respective distrug asfaltul recent turnat.

Primarul municipiului Târnăveni Sorin Megheșan a anunțat că respectiva persoană va fi amendată pentru lipsa autorizației de spargere a domeniului public și de efectuare a respectivelor lucrări și se are în vedere întocmirea unei plângeri penale pentru această infracțiune.

4 comentarii la „Amendă pentru lucrări fără autorizație pe strada Prefect Vasile Moldovan

 • 10 septembrie 2021 la 22:25
  Permalink

  sa nu se intoarca asta cu dosaru’…ca DUMNEZEU e sus si vede.

 • 10 septembrie 2021 la 13:27
  Permalink

  Deci serios ? Stiti ceva ? Sa ii fie rusine primariei ca face asa ceva ! Bine ca pe bietul cetatean poti sa-l amendezi si sa-i mai si intocmest dosar penal , dar pentru logica incorecta (sa nu il numesc incompetenta de a gandi ca lumea, adica prostie pura) care se intampla de la calea ferata pana la blocuri seuca inclusiv … pentru asta nu primeste nimeni amenda … Vaai de capul vostru mai, si vai de capul nostru ca va avem pe voi va avem acolo unde stuntei … Elita vietii care trebuie sa ne conduca … Eu de-as fi in loc la toti cetatenii orasului nu as mai plati la primarie absolut nimic … Adunatura de oameni degaba care consuma banii comunitatii de-ampixu, si te mai si „rezolva” cu cate o amenda pe de-asupra … SUPER ! … Si domnule primar, am o intrebare : Oare daca a-ti fi sesizat problema si, sa spunem ca, nu l-ati mai fi chinuit pe om cu o amenda si un dosar penal si ati da dovada de omenie si nu ati mai face asa mare tam-tam pentru o hartie care oricum i-ar fi dat dreptul sa sparga asfaltul, oare ce s-ar intampla ? Nu merita platitorul de taxe si impozite pe spinarea careia se constituie toata conducerea orasului un asemenea gest ?

 • 9 septembrie 2021 la 23:47
  Permalink

  Drumul Tarnaveni – Ungheni este in lucru, iar la final constructorul va preda drumul impecabil. Toate lucrările au o ordine pe care oamenii o cunosc foarte bine

 • 9 septembrie 2021 la 14:14
  Permalink

  De acord.Dar pe restul asfaltului Seuca-Tarnaveni pana la linia ferata nu se distruge asfaltul?De ce nu s-au efectuat lucrările respective înainte de asfaltare?! Numai la.noi vezi asa ceva….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.