RecentStiri locale

Amendă record pentru un bărbat din Blaj, fără documente de deplasare: 20.000 de lei. Cum a motivat: ”Mă duc să beau o bere”

}n această perioadă de criză, cetățenii invocă diverse motive pentru a nu sta acasă, așa cum le recomandă autoritățiile. Acesta a fost și cazul unui bărbat de 30 de ani din Blaj, reîntors nu de mult timp acasă, dintr-un centru de carantină.

„Mă duc la un prieten să beau o bere!” a fost scuza acestuia pentru a se deplasa de la domiciliu personal până la locuința prietenului său.

Nu deținea declarația pe proprie răspundere așa cum era normal, pentru a justifica orice deplasare în afara locuinței/gospodăriei, iar echipajul mixt format din jandarmi și polițiști i-a cerut documentele de identitate.

În acel moment bărbatul a devenit recalcitrant și neliniștit pentru că a fost oprit de către echipaj și a început să se manifeste foarte violent față de forțele de ordine. Persoana a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 20.000 de lei.

Reamintim faptul că amenzile pentru persoanele fizice care nu respectă ordonanțele militare sunt cuprinse între 2.000 și 20.000 lei, iar pentru persoanele juridice între 10.000 și 70.000 de lei.

Foto: Jandarmerie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *