Amenzi în cadrul acțiunii Blocada


În urma a 195 de acţiuni punctuale desfăşurate în această perioadă în cadrul acțiunii Blocada, poliţiştii au constatat 39 de infracţiuni, dintre care 19 de natură judiciară, 9 la regimul circulaţiei rutiere şi 11 de alte genuri de infracţiuni. Dintre infracţiunile descoperite, 29 au fost constatate în flagrant delict.

Poliţiştii au depistat 4 persoane urmărite, care aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei închisorii.

De asemenea, au fost aplicate 1.159 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 281.233 de lei, dintre care 198 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.

În urma activităţilor desfăşurate în trafic, poliţiştii au aplicat 834 de contravenţii privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 8 pentru consum de alcool, 207 pentru viteză neregulamentară şi 9 pentru nerespectarea normelor legale privind depășirea.

Ca măsură complementară, poliţiştii au confiscate bunuri în valoare de 41.465 de lei , au reţinut 40 de permise de conducere, dintre care 7 pentru consum de alcool şi 5 pentru viteză și au retras 23 de certificate de înmatriculare.

La data de 05 august 2015, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au identificat un tânăr, de 22 ani, din Sighişoara, pe numele căruia Judecătoria Sighişoara a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Tânărul a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind urmărit naţional din data de 14 mai 2015. În momentul de faţă, acesta se află în Penitenciarul Tg-Mureş.