De interes

Amfiteatrul din Sovata se inaugurează la Festivalul Dovleacului. Programul complet

În perioada 13- 15 octombrie 2023, Primăria Oraşului Sovata va găzdui anul acesta a opta ediţie a Festivalului Dovleacului!

În acest sfârșit de săptămână dedicat dovleacului, o atenție deosebită va avea aleea Trandafirilor din stațiune, unde atât copii cât și adulții vor putea găsi o sumedenie de activități deosebite și interactive.

Acest festival tomnatic care include dovleacul sculptat ca atracție principala, un târg de meștesuguri, activități pentru copii, concerte și multe alte posibilități de voie bună și distracție, a fost creat pentru localnici și turistii aflati în stațiune, astfel ei vor avea  parte de experiențe de neuitat!

Pe scena mare vor fi alături de noi interpreții: DJ Project, 4S Street și Road of Life.

Evenimentele din cadrul festivalului se vor derula în două locații: în timpul zilei, la Amfiteatru, iar seara la scena mare, amplasată lângă parcarea Poliției Stațiunii Sovata.

„Putem spune că acest festival este cel mai mare eveniment din oraș. Scopul este ca toată lumea să se simtă bine în stațiune, nu doar cei care vin în vacanță în Sovata, ci și cei care locuiesc în Sovata, pentru că stațiunea noastră este de fapt un loc minunat, situat chiar în mijlocul naturii. De ce nu ne putem bucura de frumusețea naturii și unii de alții? Așezarea noastră și în special stațiunea ne oferă un loc foarte bun pentru toate acestea.” –  a declarat Primarul Orașului Sovata- Domnul Fülöp László-Zsolt.

Organizator principal Primăria Orașului Sovata, co-organizator Visit Sovata, Asociațiade Turism Sovata și Visit Mureș.