Andrei-Mihai Stan si Andrei Nastasache, premiati la concursul judetean de teatru de la Sighisoara

La fel ca in fiecare an, devenind deja o traditie, adica din anul 2008, adica de 10 ani, cercul de teatru/teatru de revista de la Clubul Copiilor Tarnaveni participa la concursul judetean de teatru de la Sighisoara, iar anul acesta si sarbatoreste 10 ani de participare la concursul judetean de teatru de la Sighisoara.
Anul acesta, cercul de teatru a fost reprezentat de 2 elevi din clasa a 2-a A, de la Scoala Gimnaziala “Traian”, invatatoare Liliana Simon. Acesti elevi sunt: Andrei Nastasache si Andrei – Mihai Stan.Cei doi elevi au fost inscrisi in concurs la 2 sectiuni diferite: fabula si poezie.
Elevul Andrei-Mihai Stan a obtinut LOCUL I cu fabula “Ursul” de Cecilia Pana, iar elevul Andrei Nastasache a obtinut LOCUL II cu poezia “Tanu” de Elena Farago.Pe langa cele doua premii, cercul de teatru a primit si “CUPA ” festivalului Sighisoara 2018.
Cei doi elevi, Andrei-Mihai Stan si Andrei Nastasache, activeaza la cercul de teatru/teatru de revista de la Clubul Copiilor Tarnaveni, cerc condus si coordonat de prof.Alina-Carla Crainic-Farkas.
Cei doi elevi au fost pregatiti pentru concursul de teatru de la Sighisoara de doamna invatatoare Liliana Simon de la Scoala Gimnaziala “Traian” si de prof.Alina-Carla Crainic-Farkas de la Clubul Copiilor Tarnaveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.