Angajaţii E-ON au făcut voluntariat la Târnăveni

Cu prilejul aniversării a 10 ani de activitate în România, angajaţii E-On Gaz din Târnăveni au făcut muncă de voluntariat la viitorul Centru Social de Recreere şi Socializare “Victoria”. Fostul imobil donat de compania E-ON Gaz pentru municipiul Târnăveni a fost reabilitat de administraţia locală, urmând ca acolo să fie realizat un centru social de recreere. Pentru a-şi continua activitatea în parcul Victoria, unde compania E-ON a dotat şi locul de joacă pentru copii, directorii şi angajaţii E-ON şi-au suflecat mânecile şi au trecut efectiv la treabă.

1

Au montat mobilierul, au realizat instalaţiile necesare în clădire şi s-au ocupat rezolvarea altor sarcini care ar fi costat suplimentar în caz contrar administraţia locală.

2

Prezent la activitate, primarul municipiului Târnăveni Sorin Megheşan a declarat că viitorul Centru va putea fi utilizat de toţii copiii şi elevii din Târnăveni pentru activităţi organizate, serbări şcolare etc. Centrul va fi dotat cu două săli mari, toalete şi o bucătărie complet utilată.

La iarnă, locul dintre Centrul Victoria şi Biserica Ortodoxă va găzdui patinoarul din Târnăveni.

3

MAI MULTE IMAGINI