Aplicația care te ajută să pui bani deoparte

Over24h-Family Budget este o platformă și o aplicație care încearcă să ajute familiile să își dobândească stabilitatea financiară. Practic, aplicația încearcă să puna bazele unei educații financiare solide, pe baza căreia familia să poată economisi pe viitor. 

“Practic, Family Budget reprezintă mai mult decât o aplicație, reprezintă o metodă, un concept testat și aprobat în mai toate cărțile de finanțe. Prin acest concept ajutăm familiile să își gestioneze mult mai bine banii și le arătăm că o corectă administrare a banilor ar duce la mai multă valoare atribuită acestora. Cu aceiași bani, aplicația FamiliBudget arată utilizatorului că se pot face mult mai multe lucruri și trăi o viață mult mai liniștită și frumoasă”, a adăugat fondatorul Over24h-Family Budget. 

Aplicația pornește de la o idee simplă, astfel încât oricine să o poată folosi. Utilizatorul își setează doar două lucruri: venitul său și suma pe care dorește să o economisească. 

“În urma acestor două setări, se generează automat bugetului zilnic al familiei care poate fi văzut în timp real de către toți membrii familiei. Alte caracteristici importante ale aplicației sunt rapoartele complexe și ușor de interpretat, trendul bazat pe istoricul cheltuielilor zilnice, categorii generate automat și multe alte funcții inovatoare”, explică realizatorul.

CItește întregul material pe Startupcafe.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.