Aproape 200 de bănci şi zeci de coşuri de gunoi au fost distruse la Târnăveni

180 de componente ale băncilor stradale au fost distruse în ultima perioadă şi 40 de coşuri de gunoi de pe raza municpiului Târnăveni. De asemenea toate staţiile de autobuz au fost vandalizate. Localnicii care observă astfel de fapte sunt rugaţi să sesizeze Poliţia, pentru a fi pedepsiţi cei care se fac vinovaţi.

Poliţia locală a aplicat mai multe amenzi celor prinşi că au comis astfel de distrugeri, dar din păcate numărul vandalizărilor este tot mai mare. Alte 30 de bănci noi ar fi putut fi amplasate în oraş, cu elementele care au fost folosite până acum pentru înlocuirea pieselor distruse.

Toate aceste distrugeri sunt plătite din buzunarul fiecăruia, deoarece administraţia locală este cea care trebuie să cheltuie de la bugetul local aceste reparaţii.

2 comentarii la „Aproape 200 de bănci şi zeci de coşuri de gunoi au fost distruse la Târnăveni

  • 26 septembrie 2019 la 8:26
    Permalink

    In bozias nu gasesti nici un cos de gunoi….daca ne trebuie ne confectionam noi….asta este ne adaptam ca suntem in Romania

  • 26 septembrie 2019 la 7:56
    Permalink

    Asta se intampla pentru ca Politia Locala in loc sa-si faca treaba corespunzator (sa justifice salariile mari pe care le incaseaza) dau amenzi nemeritate celor care respecta legea, dar nu sunt prieteni cu ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.