Aquaserv: “Primarul din Târnăveni comite iarăşi erori de interpretare”

În urma unui articol publicat ieri de portalul Tîrnăveni.ro Aquaserv a trimis următorul comunicat de presă:

Primarul municipiului Târnăveni, Megheşan Sorin, recidivează şi, într-o nouă încercare disperată de a deveni protagonistul partidei, comite o eroare de interpretare mai mult sau mai puţin intenţionată, acuzând Compania AQUASERV S.A. că ar fi cauzat „o gravă problemă de interes public”.

Potrivit unei postări pe contul de Facebook al acestuia, sucursala AQUASERV Târnăveni ar fi betonat un hidrant din faţa sediului secției de pompieri din localitate.

Afirmaţiile acestuia par scoase din bancul cu radio Erevan:
Este adevărat că cetăţeanului Ivan i s-a dat o maşină? Da, este adevărat, dar nu este vorba de cetăţeanul Ivan ci de cetăţeanca Ludmila, nu este maşină ci este bicicletă, şi nu i s-a dat ci i s-a confiscat.

Aşadar să încercăm să reluăm faza cu încetinitorul, pentru a înţelege şi domnul Megheşan:
Afirmaţie Primar Megheşan Sorin:
„hidrantul din fața sediului pompierilor a fost…betonat.”
Da este adevărat, dar:
Hidrantul din faţa sediului secției de pompieri din Târnăveni a fost DEMONTAT de către Compania AQUASERV, pentru a fi ÎNLOCUIT doarece era DEFECT, iar un hidrant defect pe lângă faptul că este inutilizabil, produce şi pierderi de apă potabilă. De altfel acest hidrant a fost înlocuit de mai multe ori în ultimii ani, lucru care s-a întâmplat din nou în cursul zilei de azi.

Afirmaţie Primar Megheşan Sorin:
„mașinile de intervenție ale pompierilor din Târnăveni trebuie să se alimenteze cu apă de la alte surse din localitate, fiind în imposibilitatea de a accesa hidrantul din fața secției.”
Da este adevărat, dar:
Doar pe strada Republicii unde se află sediul pompierilor, există 8 (opt) hidranţi, printre care unul la 50 (cincizeci) de metri de secţia de pompieri, din care maşinile de intervenţie se puteau alimenta în continuare.

Prin urmare, îl sfătuim din nou pe domnul Primar Megheşan Sorin, să nu mai interpreteze fazele cum îi convine lui doar pentru a ieşi în evidenţă! În loc să alerteze inutil autorităţile judeţene, ar fi bine să se ocupe de problemele reale ale Târnăveniului, evitând denaturarea faptelor şi comportamentul conflictual, care sunt incompatibile (din nou) atât cu funcţia pe care o ocupă, cât şi cu trecutul său de „cavaler al fluierului”.

În final, îi atragem atenţia domnului Primar Megheşan Sorin, că recidivează în interpretarea denaturată a unor faze simple de joc, riscând să se aleagă cu o suspendare la următoarea etapă.

Compania AQUASERV S.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.