Arestat pentru accidentul de la Mureş Mall

La data de 11 octombrie 2015, autorul accidentului de circulaţie a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Sâmbătă, 10 decembrie a.c., la ora, 20.10, în municipiul Tg. Mureș, la intersecția străzilor Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Cuza Vodă, un tânăr, de 28 de ani, din Tg. Mureș, a produs un accident rutier, soldat cu 2 persoane rănite grav și alte 4 rănite ușor.

În urma producerii accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, acesta fiind identificat la scurt timp de un echipaj al poliției locale.

Din cercetări, a reieșit că, tânărul, pe fondul conducerii sub influența alcoolului (0,79 mg/l alcool în aerul expirat) a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe trotuar, accidentând 6 pietoni, cu vârste cuprinse între 14 și 23 de ani.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.