Arestat pentru ca a furat o mașină cu care a făcut accident

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târnăveni au reținut pentru 24 de ore, un tânăr, din județul Mureș, cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.
La data de 1 februarie a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târnăveni au identificat, un tânăr, de 26 de ani, din aceeași localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Din verificările efectuate, a rezultat faptul că, la data de 30 ianuarie a.c., cel în cauză ar fi sustras un autoturism care se afla parcat pe o stradă din municipiul Târnăveni, pe care l-ar fi condus, fără a deține permis de conducere, fiind ulterior implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.
În baza probatoriului administrat, la data de 3 februarie a.c., față de bărbat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.