Arestat pentru furt din magazine

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au identificat și reținut pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Ulterior, cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au identificat un bărbat, de 32 de ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială.

În fapt, din cercetări a reieşit că în noaptea de 8 spre 9 ianuarie a.c., cel în cauză, ar fi pătruns prin efracție, în interiorului unui magazin din Târnăveni, de unde ar fi sustras bani și bunuri.

De asemenea, din verificări a rezultat faptul că în aceeași noapte, bărbatul ar mai fi pătruns în incinta unei alte societăți comerciale, de unde însă, nu ar fi sustras bunuri.

În baza probelor administrate, la aceeași dată, faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior instanța de judecată a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni.

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII PUS ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTI

La data de 12 ianuarie a.c., poliţişti ai Secției de Poliție Rurală nr. 11 Târnăveni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târnăveni, privind un bărbat, din comuna Bahnea, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 4 luni, pentru săvârşirea de infracţiunii lovire sau alte violențe.

Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Târgu Mureș.

INFRACȚIUNI RUTIERE CONSTATE ÎN FLAGRANT DE POLIȚIȘTI

La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Târnăveni au oprit în trafic, pe DJ 142, un autoturism, condus de un bărbat, de 47 de ani, din Iernut.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, acestuia rezultându-i o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la unitatea medicală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.