Arestat pentru furtul unei borsete cu bani din masina

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au reţinut pentru 24 de ore, la data de 25 februarie a.c., un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cel în cauză a fost reţinut  pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Mureş.

La data de 25 februarie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au identificat un bărbat, de 31 ani, din localitatea Târnăveni, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.  

În fapt, din cercetări a reieşit că în dimineaţa zilei de 19 februarie a.c., cel în cauză, ar fi sustras o borsetă în care se afla o sumă de bani, dintr-un autoturism situat pe raza municipiului Târnăveni.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de 1700 de lei.

În urma administrării probatoriului, la data de 25 februarie a.c., faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat sub supravegherea unităţii de Parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.