Arestați pentru trafic de droguri

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Târgu-Mureş – Serviciul Antidrog au descoperit o cultură de canabis, în urma a 3 percheziţii efectuate la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Au fost ridicate peste 300 de kg. de masă verde şi 5 kg. de muguri de canabis, iar trei persoane au fost reţinute.

La data de 24 august a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş – Serviciul Antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Târgu-Mureş au efectuat 3 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Târgu – Mureş, la domiciliile a trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

În urma percheziţiilor, la una dintre adrese a fost descoperită o cultură de canabis şi au fost ridicate, în vederea analizării şi confiscării, peste 300 de kg. de masă verde dispusă pe o suprafaţă de 46,6 mp. şi 5 kg. de muguri de canabis, precum şi instrumente folosite pentru culturi “indoor”.

Cei în cauză, 2 bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 38 şi 45 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.