Aşa arată oferta de transport de la aeroportul din Tîrgu Mureş

aeroport

Site-ul aeroportului Transilvania este imaculat când vine vorba de variantele de transport local către şi de la aeroport. Ca un judeţ ce ne dorim a atrage turişti, ce metodă mai bună de a-i respinge pe aceştia avem, decât să nu le oferim nicio posibilitate de a ajunge la Tîrgu Mureş, ca să nu mai vorbim de celelalte oraşe din judeţ.

Realitatea tristă este că dacă nu ai vreun prieten care să te aştepte la aeroport ai încurcat-o rău de tot în situaţia că nu ai o maşină personală pe care să o laşi prin parcările din apropiere.

Deşi Consiliul Județean Mureș a scos la licitație acest traseu, el fiind adjudecat, operatorul care trebuia să funcționeze pe această rută a renunțat, invocând că aceste curse sunt nerentabile. Prin urmare traseul a fost din nou scos la licitație, urmând ca să se constate dacă există s-au nu o societate care să dorească să preia această rută și să o exloateze.

Desigur că există varianta la negru sau gri de transport însă acestea nu sunt afişate nicăieri, iar unui turist străin îi va fi foarte greu să înţeleagă sistemul nostru economic de tip mioritic. Astfel străinului care i se pune totuşi pata să viziteze ţara noastră, nu îi rămâne decât să se orienteze spre alte localităţi unde are parte atât de informaţii cât şi de servicii mai bine puse la punct.