Atenție! Au intrat în vigoare noile reguli la intersecția de la Kaufland

Începând de luni 31 mai au fost montate noile indicatoare rutiere la intersecția de la podul rutier din Târnăveni pentru sistematizarea traficului în zona podului, respectiv străzile Victoriei, Târnavei și Șoimilor pentru a asigura o mai bună fluență a traficului și evitarea unor evenimente rutiere nedorite. Conform noilor indicatoare:

– este INTERZIS VIRAJUL LA STÂNGA pe strada Victoriei, la intersecția cu strada Târnavei pe sensul de mers Târnăveni-Mediaș (interzis din centru spre Kaufland, cei care vor spre Kaufland merg până la giratoriu)

-este OBLIGATORIU LA DREAPTA la ieșirea de pe strada Târnavei înspre strada Victoriei (la ieșirea din Kaufland obligatoriu spre centru)

-este OBLIGATORIU LA DREAPTA la ieșirea de pe strada Șoimilor înspre strada Victoriei (de pe Șoimilor obligatoriu pe pod, cei care vor spre Kaufland merg până la giratoriu).

2 comentarii la „Atenție! Au intrat în vigoare noile reguli la intersecția de la Kaufland

  • 1 iunie 2021 la 15:45
    Permalink

    Faceti ceva cu panourile de pe pod, nu te poti asigura sa iesi la dreapta. Vin meseriasii pe prima banda a podului cu viteza, nu ii poti vedea de panouri…

  • 1 iunie 2021 la 10:35
    Permalink

    Regulile plui, trebuia făcut un giratoriu, cei care ies de la kaufland si trebuie sa meargă la blocuri seuca intorc doar in giratoriul de la catedrala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.