AU ATRAS ATENȚIA POLIȚIȘTILOR CÂND SE PLIMBAU CU O BICICLETĂ

Doi tineri din localitatea Band, de 12, respectiv 17 ani, au fost reținuți de polițiști, fiind suspectați în două cazuri de furt.

potrivit polițiștilor Inspectoratului de Polție Mureș, minorii au atras atenția plimbându-se cu bicicleta pe strada Pășunii din municipiu.

”Un echipaj de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Tîrgu Mureş s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Păşunii, se deplasează două persoane având asupra lor o bicicletă. În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, s-a stabilit că cele două persoane, sunt doi minori, de 12 şi 17 ani, din Band.
Efectuând verificări cu privire la provenienţa bicicletei, a rezultat faptul că cei doi au sustras bicicleta, din faţa unui magazin alimentar, situat în comuna Sîncraiul de Mureş, cu puţin timp înainte de a veni in municipiul Târgu Mureş”, spun polițiștii într-un comunicat oficial.

Continuând cercetările, poliţiştii au aflat că cei doi minori, au mai fuart, în cursul zilei de miercuri, 4 februarie, un portofel, de la o femeie care se deplasa pe strada Podeni, din Târgu Mureş.

Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.