Au fost inaugurate grădinița și creșa maghiară din Târnăveni

Sâmbătă la Târnăveni a avut loc ceremonia de predare a grădiniței cu program normal, program prelungit și a creșei maghiare construite cu sprijinul guvernului ungar.

Valoarea investitiei este la ora actuala de 4.550.000 ron

Unitatea este amplasată pe strada Republicii. La eveniment au participat președintele Consiliului Județean Mureș Peter Ferenc, primarul municipiului Târnăveni Sorin Megheșan, secretari de stat și parlamentari.

4 comentarii la „Au fost inaugurate grădinița și creșa maghiară din Târnăveni

 • 15 septembrie 2021 la 20:56
  Permalink

  finantari rambursabile sau nerambursabile???

 • 15 septembrie 2021 la 18:31
  Permalink

  Domnule, Anonim, și terenul de sport RONCHIN, de pe str. Industriei, a fost realizat în urmă cu peste 20 de ani, cu finanțare franceză, mai exact a celor din orașul francez înfrățit cu Târnăveniul. Asta nu înseamnă că-i teritoriu francez. Așa și grădinița în cauză, chiar dacă s-a realizat cu sprijinul guvernului Ungariei e TERITORIU ROMÂNESC.

 • 13 septembrie 2021 la 10:49
  Permalink

  Domnule Ducan, dincolo de “eșarfă” nu ati sesizat esențialul: “construite cu sprijinul guvernului ungar.” De asta ce părere aveți?

 • 12 septembrie 2021 la 19:28
  Permalink

  Dl. Sorin Megheșan a mers la manifestare ca persoană fizică și nu ca Primar? De ce întreb asta, fiindcă trebuia, ca Primar, să aibă eșarfă TRICOLORĂ. Din fotografii nu reiese acest lucru. Probabil îi e rușine cu TRICOLORUL ROMÂNESC în prezența atâtor demnitari maghiari din România și, probabil, Ungaria.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.