AU FURAT BANII DIN PĂCĂNELE, MAI MULȚI SUSPECȚI PRINȘI

La data de 17.01.2015, poliţia a fost sesizată despre faptul că la un local, situat în Iernut, persoane necunoscute au sustras dintr-un aparat de jocuri mecanice 3900 de lei.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, la scurt timp, poliţiştii au identificat doi tineri, de 17, respectiv 25 de ani, ambii domiciliaţi în Iernut, suspecţi în comiterea furtului.
Unul dintre suspecţi a restituit o parte din suma sustrasă urmând să-i fie înapoiată părţii vătămate. Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În ziua de 17.01.2015, poliţiştii reghineni au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, de 54 de ani, despre faptul că din beciul blocului, persoane necunoscute încearcă să sustragă ţevi.
În fapt, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, au identificat doi bărbaţi, de 23, respectiv 34 de ani, în timp ce secţionau o ţeavă care conduce apa potabilă în bloc.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiuni de tentativă la furt calificat cu autorii în stare de libertate.

La data de 18 ianuarie 2015, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la spargerea unui local situat în localitatea Satu Nou, judeţul Mureş, de unde au fost sustraţi peste 600 de lei.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ungheni au reuşit să identifice autorul şi să recupereze peste 400 de lei din suma sustrasă.
Bărbatului din localitatea Satu Nou i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

8 metri steri de lemn confiscaţi de poliţişti în cursul acestui sfârşit de săptămână

Exemple

La data de 17.01.2015, poliţiştii Postului de Poliţie Brîncoveneşti şi Ideciu au oprit pe raza localităţii Vălenii de Mureş un autovehicul condus de un tânăr, de 25 ani, din com. Vătava, care transporta 3 mst, material lemnos, de esenţă salcîm. La controlul efecuat de poliţişti tânărul nu a putut să prezinte documente de provenienţă sau de însoţire a materialului lemnos.

In seara zilei de 16.01.2015, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Miercurea Nirajului, au oprit în localitatea Livezeni, o autoutilitară, care era incărcată cu 5 metri steri de material lemnos, de esenţă fag. Conducătorul autoutilitarei nu deţinea documentele prevăzute de normele privind circulaţia materialelor lemnoase.

În ambele cazuri, poliţiştii au confiscat materialul lemnos transportat şi au sancţionat conducătorii auto cu amenzi în valoare totală de 4000 de lei.