Au furat biciclete din incinta Primăriei Reghin

La data de 11.07.2015, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin au reuşit identificarea autorului furtului a 2 biciclete. Bunurile au fost ridicate de la autor, un bărbat de 62 de ani.
La data de 11.07.2015, ora 09.00, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Reghin, a fost sesizat telefonic de către un bărbat din localitatea Reghin, judeţul Mureş, despre faptul că autori necunoscuţi i-au sustras bicicleta.
Echipa operativă de la Poliţia Municipiului Reghin, deplasată la faţa locului, a constatat faptul că, în dimineaţa zilei de 11.07.2015, în jurul orelor 06,30, autori necunoscuţi au pătruns în locul destinat parcării de biciclete din incinta Primăriei municipiului Reghin, de unde au sustras două biciclete.
În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale şi ordine publică, s-a reuşit identificarea autorului, în persoana unui bărbat de 62 ani, din comuna Batoş, judeţul Mureş.
Bunurile sustrase, în valoare totală de 800 lei, au fost recuperate integral şi restituite părţilor vătămate.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale cu autorul în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.