AU FURAT DIN LOCUINŢĂ, DESCHIZÂND CU CHEIA GĂSITĂ SUB PREŞ

Poliţişti din cadrul Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Band şi Postul de Poliţie Pănet, au fost sesizaţi prin apel 112, la data de 01.08.2014, cu privire la faptul că în comuna Pănet, persoane necunoscute au sustras dintr-o locuinţă, suma de 800 lei.
În fapt, poliţiştii au stabilit faptul că, persoanele necunoscute au descuiat poarta de la intrare în curte, după care au pătruns în locuinţă, folosind cheia lăsată sub preşul de la intrare şi au sustras o suma de bani. Acestea au fost surprinse de către proprietară, moment în care cele în cauză au fugit de la faţa locului. Continuând cercetările, poliţiştii au identificat la scurt timp, cele 5 femei care au fost recunoscute de către persoana vătămată.
În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că aceleaşi persoane au sustras 3.400 lei, dintr-o altă casă, situată pe raza comunei, procedând în acelaşi mod.
Cele 5 femei profitau de faptul că nu era nimeni acasă şi cu ajutorul cheii lăsate sub preşul de la intrare descuiau uşa, sustrăgeau bani, după care încuiau uşa la loc şi puneau cheia înapoi.
Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi desfăşoară activităţi pentru recuperarea prejudiciului.