Au furat motorină dintr-un utilaj agricol

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au reţinut pentru 24 de ore, la data de 20 mai a.c., doi bărbați bănuiți de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

La data de 20 mai a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au identificat doi bărbați, de 31, respectiv 53 de ani,ambii din județul Hunedoara, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. 

În fapt, din cercetări a reieşit că în intervalul 9-10 mai a.c., cei în cauză, ar fi sustras din rezervorul de combustibil al unui utilaj agricol, de pe raza municipiului Târnăveni, cantitatea de aproximativ 80 litri de motorină.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de circa 400 de lei.

În urma administrării probatoriului, la data de 20 mai a.c., faţă de cei doi bărbați, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Mureş.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat sub supravegherea unităţii de parchet competente.

Foto: Arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.