Au furat unelte dintr-un imobil nelocuit

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târnăveni au identificat și reținut, doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Mureș.

În urma activităților specifice desfășurate, la data de 12 iulie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târnăveni, au identificat doi bărbați, de 42, respectiv 46 de ani, din aceeași localitate, bănuiți de comiterea unui furt dintr-o locuință.

În fapt, din cercetări a reieşit că în perioada 7-8 iulie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, fără drept, în incinta unui imobil nelocuit, din municipiului Târnăveni, de unde ar fi sustras unelte profesionale, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.600 de lei.

În baza probatoriului administrat, la data de 12 iulie a.c, faţă de cei doi bărbați, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni.        

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.