AU SPART TAVANUL ȘI AU FURAT DIN ATELIER

La data de 09.03.2015, Poliţia municipiului Reghin, a fost sesizată despre faptul că dintr-un atelier de tâmplărie persoane necunoscute, au sustras bunuri, în valoare de aproximativ 1000 de lei.
În fapt, în noaptea de 08/09.03.2015, persoane necunoscute, prin escaladarea zidului, spargerea tavanului şi forţarea unui geam au pătruns în atelierul de tâmplărie, de unde au sustras diverse bunuri, care erau utilizate în procesul de producţie.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat o persoană, de 23 ani, domiciliat în Reghin, bănuit de comiterea furtului.
Bunurile au fost recuperate integral şi restituite părtii vătămate.Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Furt calificat.

La data de 08.03.2015, poliţişti din Apold, au fost sesizaţi de către o persoană, despre faptul că în noaptea de 07/08.03.2015, s-a produs un furt din incinta unui local, situat în Şaeş.
În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, s-a stabilit că o persoană necunoscută a pătruns în societatea comercială prin efracţie şi a sustras un telefon mobil, suma de 1200 lei, din casa de marcat şi 7 cartuşe de ţigări, cauzând un prejudiciu de aprox 2500 de lei.
Poliţiştii au identificat o persoană bănuită de comiterea faptei – un tânăr, de 21 de ani, din Şaeş.
De a semenea, a fost recuperat telefonul mobil sustras.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.