Avantajul de a avea un card bancar

Totul in viata se invarte in jurul banilor. Din aceasta cauza accesul la cea mai usoara metoda de plata este vitala – asta este exact ce ofera un card de credit. Aceste avantaje insa sunt nimic in comparatie cu beneficiile oferite de aceasta metoda de plata.

Pe langa beneficiile deja mentionate, cardurile ofera o modalitate de a face cumparaturi usor oriunde si oricand. Indiferent de zi, ora sau locatie, orice cumparatura este posibila daca ai un card de credit la indemana. Doar cardurile iti ofera posibilitatea sa faci o achizitie in orice parte a lumii, si banii tai raman in siguranta in contul tau bancar. Un beneficiu aditional este faptul ca iti vei putea economisi o cheltuiala considerabila daca faci cumparaturi cu cardul de credit in starinatate.

Vorbind de tari straine, indiferent ca esti acolo penrtu munca sau doar de placere, a avea un card de credit inseamna ca nu mai trebuie sa cari cu tine sume mari de numerar. Inca un beneficiu al cardului de credit este faptul ca, a retrage bani de pe card in strainatate este foarte scump si taxa deregula este un procentaj din suma retrasa, daca detii un card de credit, asemenea retrageri nu sunt necesare, pentru ca azi terminalele POS pot fi gasite practic peste tot in lume.

Te intrebi daca sunt sigure platile online.

Ai 0% comision oricand iti platesti cumparaturile cu cardul. Comisioanele sunt suportate de comercianți.

In cazul in care te intrebi “daca imi iau mai multi bani din cont?”,
băncile confirmă ca oricand platesti cu cardul, bugetul este sub control. Stii exact cat cheltuiesti daca iti activezi notificarile prin SMS sau folosesti Internet sau Mobile Banking, oferite de toate băncile.

Iar daca te gandesti ca “oare plata cu cardul e sigura?”,
Băncile te asigură chiar si in cazul in care cineva isi insuseste datele tale de card si plateste fara acordul tau, banii iti vor putea fi returnati, dacă respecți instrucțiunile primite inițial.

Ce faci dacă nu primesti bani pe card

Nu e o problemă. Nu e nevoie sa mai stai la coada la banci deoarece majoritatea au automate amplasate afara unde foarte simplu poti depune bani in contul tau.

Posesorii de card trebuie sa isi protejeze datele cardurilor cu atentie si sa anunte institutia financiara emitenta imediat ce observa acces neautorizat la tranzactiile lor. Va rugam sa va adresati institutiei financiare emitente pentru mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.