BĂRBAT DIN TÂRNĂVENI, PRINS CONDUCÂND MAȘINA CU PERMISUL REȚINUT

Poliţişti municipiului Târnăveni au oprit sâmbătă, 31 ianuarie, pe strada Avram Iancu, din localitate, un conducător auto, de 47 de ani, care avea permisul de conducere reţinut.

Potrivit datelor oferite de polițiști, în weekendul care a trecut, șapte incidente au fost constatate pe drumurile din județ. Au fost întocmite dosare penale pentru conducerea vehiculelor fără permis sau cu permisul reţinut, pentru conducere sub influenţa alcoolului ori conducerea vehiculelor neînmatriculate.

Astfel, vineri, 30 ianuarie, un echipaj de poliţie a oprit, pe raza comunei Acăţari, un conducător auto, de 26 de ani, care a efectuat o manevră neregulamentară de depăşire, într-o zonă în care depăşirea era interzisă.

”În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, tânărul, de 26 de ani, nu este posesor de permis de conducere”, transmit polițiștii.

De asemenea, în noaptea de sâmbătă, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au fost sesizaţi în legătură cu un accident rutier soldat cu avarii, produs pe strada Plutelor, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că unul dintre conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier nu posedă permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l aolcool pur în aerul expirat.

În dimineaţa zilei de sâmvbătă, poliţiştii Postului de Poliţie Ghindari au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

”În fapt, un tânăr, de 24 de ani, a intrat cu autoturismul într-un gard iar în urma testării cu etilotestul, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind efectuate verificări, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere iar numerele de înmatriculare provizorii care erau atribuite autoturismului condus de către acesta, erau expirate din data de 17 mai 2014”, transmit polițiștii.