BĂRBAȚI DIN JUDEȚUL MUREȘ, REȚINUȚI 24 DE ORE PENTRU TÂLHĂRIE

Trei bărbați din județul Mureș au fost reținuți pentru 24 de ore la sediul Poliției din Alba Iulia, după ce polițiștii au stabilit că au participat, alături de un alt bărbat din județul Harghita, la comiterea unei tâlhării la o benzinărie din localitatea Blaj, în luna noiembrie a anului trecut.

Bărbații au agresat angajata stației de carburanți și au furat dintr-un seif suma de 22.000 lei. Incidentul a avut loc în noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2014.

Cei trei bărbați sunt Lajos K., de 31 de ani, din comuna Chibed, judeţul Mureş, Imre K., de 28 de ani, din comuna Sărăţeni, judeţul Mureş și Lehel J., de 26 de ani, din comuna Sărăţeni, judeţul Mureş, iar Levente P., de 25 de ani, este din comuna Praid, judeţul Harghita.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că cei patru bărbaţi au folosit, pentru comiterea faptei, un autoturism împrumutat de unul din ei de la o persoană din comuna Chibed.

Reținerea vine după ce marți, 27 ianuarie, poliţiştii au efectuat mai multe percheziții domiciliare.

Cei patru vor fi prezentați în cursul zilei de miercuri, 28 ianuarie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.