Bărbaţi prinşi în flagrant comercializând extasy

Extasy

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad (SCCO), împreună cu procurorii DIICOT, au surprins în flagrant doi bărbaţi în timp ce încercau să comercializeze peste 300 de comprimate de ecstasy, informează Lorena Pârvulescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

‘În urma desfăşurării mai multor acţiuni specifice, atât în municipiul Arad cât şi în municipiul Târgu Mureş, poliţiştii din cadrul SCCO şi procurorii DIICOT Arad au reuşit să realizeze prinderea în flagrant a doi bărbaţi, în timp ce aceştia încercau să vândă 327 de comprimate ecstasy. De asemenea, în urma percheziţiilor efectuate la locuinţele acestora, au fost ridicate, în vederea confiscării, 287 de grame de substanţe psihoactive’, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Potrivit sursei citate, acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii arădeni colaborând în cauză cu SCCO Târgu Mureş.

‘În baza probatoriului administrat, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi şi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Arad, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare pe o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc’, a adăugat Lorena Pârvulescu, purtător de cuvânt al IPJ Arad. AGERPRES