A FURAT UN PORTMONEU DIN GARDEROBA CASEI DE CULTURĂ

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt, anunţă reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş.

Dintre aceştia, unul este suspectat de un furt ce a avut loc la Casa de Cultură din municipiul Târnăveni.

Tânărul, de 21 de ani, din localitatea Abuş, judeţul Mureş, a fost arestat preventiv pentru comiterea a două furturi, în perioada mai-iunie 2015.

Tânărul a furat, din garderoba Casei de Cultură „Mihai Eminescu”, un portmoneu cu acte personale şi bani, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 700 de lei.

Ulterior, la data de 3 iunie, a pătruns pe uşa descuiată, în locuinţa unei femei şi a furat, pe lângă documente personale, şi 76 de lei.

Un alt bărbat, domiciliat în municipiul Târnăveni, a fost reţinut pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

De asemenea, un tânăr de 18 ani, din Târgu Mureş, a fost identificat de poliţişti, la data de 9 iunie, după ce, cu violenţă, i-a furat unei femei de peste 80 de ani, portmoneul din mână. Şi în acest caz, tânărul este arestat preventiv, pentru o perioadă de 29 de zile.