BASCHETBALIST DIN MEDIAŞ GĂSIT PLIN DE SÂNGE

Un baschetbalist american care trebuia să semneze un contract cu Gaz Metan Mediaș a ajuns la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu în noaptea de miercuri spre joi. Întâmplarea de miercuri noaptea este una absolut halucinanta. Baschetbalistul a fost găsit plin de sânge și zgârieturi pe malul râului Târnava Mare și transportat imediat la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Municipal Mediaș. De aici s-a decis transferul la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. “Pacientul era agitat. A ajuns și medicul de la club și s-a decis transferul la Sibiu”, au explicat surse din cadrul Spitalului Municipal Mediaș.
Baschetbalistul ajunsese de două zile la Mediaș și urma să semneze un contract cu Gaz Metan. Cel mai probabil gruparea medieșeană nu va semna angajamentul cu respectivul jucător.

Președintele Gazului Metan, Ioan Horoba, a spus că ambasada Statelor Unite ale Americii a fost deja anunțată despre incident.”Este un caz mai puțin obișnuit. Nu am toate datele referitoare la caz pentru ca nu sunt în țară, dar cert este că sportivul este acum la spital. A semnat contractul cu noi în urmă cu două zile și urma să efectueze vizita medicală la Sibiu. Acum nu știu ce se va întâmpla, având în vedere cele petrecute. A fost găsit pe malul râului. Am anunțat și ambasada SUA despre starea lui pentru că nu ne-am mai confruntat cu un astfel de caz pana acum”, a declarat președintele Gaz Metan, Ioan Horoba.
Baschetbalistul american a început să se simtă rău în timpul antrenamentului de miercuri după amiaza, când a susținut că aude voci. Pentru că era foarte agitat, a fost chemată Poliția Locală Mediaș, care l-a transportat la Spitalul Municipal Mediaș, de unde a fugit, fiind găsit în cursul serii pe malul râului Târnava Mare plin de sânge și zgâriat. Jucătorul este internat în prezent la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu.

Sursa: Tribuna