Batjocură la televiziunile naționale. “Comuna” Târnăveni este apelativul municipiului nostru

De o vreme știrile care apar la televiziunile naționale denumesc municipiul Târnăveni drept comună. Nu este vorba de un caz singular din păcate. Cele mai recente știri au fost difuzate pe posturile naționale Pro Tv și Antena 1. Articolele sunt disponibile și acum pe site-urile celor două televiziuni:

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/inundatiile-au-facut-prapad-in-mai-multe-zone-din-tara-un-tanar-a-murit-in-mures-dupa-ce-a-fost-luat-de-ape.html

https://observatornews.ro/eveniment/doi-barbati-in-stare-grava-la-spital-dupa-ce-au-intrat-cu-masina-in-zidul-unei-case-din-tarnaveni-soferul-tocmai-fusese-implicat-intrun-scandal-422188.html

Recent și pe Wikipedia a fost modificată titulatura Târnăveniului în “sat” iar după solicitarea administrației locale denumirea a fost schimbată la enciclopedia online Wikipedia.

Dacă în cazul Wikipedia se poate vorbi de o glumă proastă ușor de realizat, deoarece Wikipedia este o enciclopedie liberă cu acces gratuit, dezvoltată în mod colaborativ de către voluntari și oricine poate edita orice articol din Wikipedia, în cazul televiziunilor naționale se poate vorbi atât de incompetență cât și de rea voință.

De pierdut au din păcate doar locuitorii din Târnăveni.

5 comentarii la „Batjocură la televiziunile naționale. “Comuna” Târnăveni este apelativul municipiului nostru

 • 20 iunie 2021 la 11:40
  Permalink

  @anonim

  avem atatea pacanele in oras, poate prinzi o speciala. lasi amanet televizoru :)))

 • 20 iunie 2021 la 11:30
  Permalink

  @anonim

  pai daca te orientezi dupa tv e clar.asa sunt sute de orase in tara ca tarnaveni, care ma rog, e municipiu.

  puteai sa traiesti in valea jiului.era mai bine ? ori in bucuresti. astia care criticati tarnaveniu va duceti prea des in cj.

 • 20 iunie 2021 la 7:58
  Permalink

  Si de ce crezi ca nu trebuie sa luam in considerare ,,ce se spune la tv?”. Si nu este asa? Daca traiesti in Tarnaveni, atunci fi obiectiv si recunoaste realitatea!
  Pe zi ce trece, se confirma faptul ca ,,municipiul” Tarnaveni arata deplorabil, dezgustator si trist, cei responsabili si care sunt tot mai multi in ultima perioada, nu fac absolut nimic concret fiind inerti si incapabili sa imbunatateasca confortul tarnaveneanului, obiectiv pentru care si sunt platiti cu bani grei din bugetul statului. Propun rotatia posturilor de conducere pentru a veni pe rand ,,vecinii” care au idei, capacitate si rezultate, fiindca la noi este doar grandomanie si opulenta. 😉

 • 19 iunie 2021 la 10:15
  Permalink

  Oraș?Nici locuri de muncă nu avem . Sat trebuiau sa spună . SAT

 • 18 iunie 2021 la 18:57
  Permalink

  nu luati in considerare ce spune la tv.sunt tanar si nu ma uit la tv de 10 ani.precizez ca doar la sport.cu toate ca am ditamai plasma.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.