Bazinul acoperit de înot din Blaj se redeschide de azi

Bazinul acoperit de înot din Blaj se redeschide pentru populație marți, 2 februarie 2021, în condițiile impuse de autoritățile sanitare. Accesul iubitorilor de înot recreativ se va face în baza unei programări la numărul de telefon 0799.500.806. 

La intrarea în bazinul acoperit de înot, fiecare persoană trebuie să completeze o declarație epidemiologică pe propria răspundere și o declarație pentru procesarea datelor personale. De asemenea, la intrare în incintă, se va lua temperatura fiecărei persoane. Numărul maxim admis în bazinul acoperit de înot va fi de 39 de persoane simultan, adică echivalentul unei suprafețe de 8 metri pătrați de luciu de apă pentru fiecare persoană.

Primăria municipiului Blaj anunță că bazinul acoperit de înot va fi deschis atâta timp cât incidența cazurilor active de coronavirus se menține scăzută la Blaj, activitatea acestuia urmând a fi suspendată dacă situația epidemiologică o va impune.

Bazinul acoperit de înot din Blaj va fi deschis în fiecare zi, de marți până duminică, între orele 07:00 – 21:00. Între orele 13:00 – 17:00, bazinul va deschis exclusiv pentru copiii care iau lecții de înot. Vor exista și două pauze de dezinfectare, între orele 12:00 – 12:30 și 17:00 – 17:30. Bazinul acoperit de înot va fi închis lunea, pentru curățenie și dezinfectare.

Tarifele de acces în bazinul acoperit de înot sunt următoarele: 20 lei pentru adulți și 10 lei pentru copiii sub 14 ani. Biletele sunt valabile doar pentru o singură intrare. În această perioadă nu se fac abonamente. Abonații care nu și-au epuizat perioada pentru care au plătit în 2020 își vor putea utiliza restul rămas doar în momentul în care bazinul va fi deschis pe o perioadă nedeterminată, atunci când starea de alertă sanitară va fi ridicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.