BIJUTERII, ȚIGĂRI ȘI PARFUMURI, CONFISCATE DE POLIȚIȘTI

2,5 kg de bijuterii din aur, peste 830 de pachete de ţigări şi 275 de parfumuri de diferite mărci internaţionale protejate, au fost confiscate de poliţişti din cadrul IPJ Mureş, în urma unei acţiuni desfăşurate în zona de frontieră Giurgiu.

La data de 4 martie, poliţişti de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, au oprit, în zona de frontieră Giurgiu, un autocar.

în urma controlului efectuat, asupra persoanelor din autovehicul, au fost depistate mai multe bunuri pentru care nu aveau acte legale de provenienţă, respectiv 2500 de grame de bijuterii, 16.640 ţigarete şi 275 de parfumuri. Toate bunurile au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, poliţiştii de investigarea fraudelor au efectuat două percheziţii domiciliare şi una la sediul unei societăţi comerciale din Târgu Mureş, de unde au fost ridicate înscrisuri şi documente contabile privind comercializarea de bijuterii din aur şi alte metale preţioase.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi identificării tuturor persoanelor implicate.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Judeţene de Informaţii Mureş.