RecentStirea zileiStiri locale

Bilanțul A & A Group F.C. la 6 luni de activitate

Iata ca am ajuns la 6 luni de cand clubul Infinity a fost preluat de catre A & A GROUP . In aceasta perioada numarul de fotbalisti de toate varstele a crescut de la aprox 120 la peste 200 . Numarul de antrenori a crescut de la 6 la 10 alaturandu-se proiectului nostru 4 tineri antrenori toti iubitori de fotbal si dornici de performanta . Clubul A & A Group F.C. a participat in aceasta perioada la zeci de turnee si competitii obtinand rezultate mai bune decat ne-am asteptat . Am participat in campionatele judetene la categoriile U17 , U13 U12 U11 de asemnea obtinand rezultate foarte bune . A & A GROUP FC a devenit tot mai atractiv pentru tinerii fotbalisti datorita profesionalismului si imaginii care spunem noi ca am reusit sa o promovam la toate intalnirile oficiale si amicale .

Am stabilit cotacte si parteneriate cu cluburi din judetul Mures , Cluj , Sibiu .

Dupa cum anuntam la Prezentare A & A GROUP F.C. din data de 14.12.2022 avem structurat un plan pe termen lung care se intinde pe 10 ani . In aceste prime 6 luni baza materiala a clubului sa imbunatatit substantial cu sprijinul A & A GROUP si a altor sponsori iar conditiile de pregatire de asemenea cu sprijinul autoritatilor locale din Tarnaveni si Adamus ajutati totodata de mai multe persoane binevoitoare , au fost imbunatatite

Conform planului prezentat a sosit momentul sa facem anuntul pe care toti microbistii orasului Tarnaveni il asteapta de mai bine de 15 ani . A & A GROUP FC . Va inscrie in aceasta vara odata cu inceperea sezonului competitional 2023 – 2024 Echipa de Seniori in Liga IV judeteana .

Aceasta echipa va evolua pe terenul de la Custelnic unde Primaria Tarnaveni face eforturi vizibile pentru amenajarea bazei sportive la standard de omologare Liga Judeteana . Pe aceasta cale aducem multumiri Primariei Municipiul Tarnaveni consiliului local si tuturor persoanelor implicate .

Aceasta echipa va reprezenta viitorul fotbalistic al orasului , avand in sprijin mai multe grupe de juniori : U 17 , U15 , U 13 , U11 , U 9 , U 7 , U6 .

Deoarece sportul de performanta nu poate fi dezvoltat la standarde inalte fara bani ( multi ) pe aceasta cale facem un apel catre societatile comerciale , persoane fizice , autoritati locale si judetene care doresc sa vina in sprijinul nostru , bineinteles A & A GROUP FC va promova prin orce mijloace imaginea si numele sponsorului .

Va multumim si va asteptam in numar cat mai mare la stadion ! . Din pasiune pentru fotbal ! Flavius DobrinTóth LeviFlorea LucianVegh TamasVegh SzilárdBunea BogdanPipo MoldovanIosif DenesPopa Rares Marius Pastor .