Blocul “afumat” va fi întabulat pentru reabilitare

Consiliul Local al municipiului a aprobat în ultima ședință ca suprafața de teren situată pe strada Dezrobirii nr.4, aferentă blocului de locuințe sociale și care măsoară 295mp, să fie întabulată în domeniul public al municipiului. Această aprobare este necesară pentru continuarea demersurilor de reabilitare a blocului, parte a proiectului ”Acum pentru viitor – parteneriat social dezvoltare durabilă în Târnăveni”.

Acest proiect se desfășoară în perioada august 2017-iulie 2020, și beneficiază de co-finanțare europeană, bugetul total fiind de 13.891.673 lei.

    Prin implementarea acestui proiect se urmărește scăderea decalajelor dintre nivelul de trai al locuitorilor și cel al populației de etnie romă, obiectivul general al fiind accesul egal la măsuri integrate de educație, ocupare, antreprenoriat, servicii sociale, acte, locuire, antidiscriminare pentru cetățenii romi de pe raza municipiului.  

2 comentarii la „Blocul “afumat” va fi întabulat pentru reabilitare

  • 8 septembrie 2019 la 15:01
    Permalink

    Nu e de ajuns că stau pe gratis acolo ,acuma le mai și reabilitați în loc să faceți altceva cu banii.

  • 3 septembrie 2019 la 15:23
    Permalink

    Daca cei care vor fi cazati vor si munci din greu la reabilitarea sa ,atunci blocul va supravietui mai multi ani in conditii acceptabile . Altfel in 3 ani va ajunge la fel ca acum. Pe pariu…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.