Booklet Vegan

Voi lansa în curând o agenda personalizata, cu 30 de meniuri, pentru o luna plină de energie, vitalitate; fotografii la fiecare preparat, informații nutriționale prețioase, Rețete, etc.
Booklet Vegan este primul concept vegan de educatie nutrițională cu baze stiintifice, o agenda, sa ii spun așa, este dedicat în special persoanelor care vor sa adopte/optimizeze/slăbească prin adoptarea unui lifestyle vegan 100% .
Alimentația vegana, nu presupune așa cum vedem – prodigalitate de carbohidrati, excedent de lipide saturate, aport de proteina in cantități neglijabile. Produsul este conceput și pentru persoanele care vor sa slăbească
O alimentație vegana, presupune alimente și suplimente cheie, iar un stil de viata vegan corect echilibrat, sunt consecințele unei educații nutriționale.
Uita de 50-30-20 raportul propus de OMS și 2000 kcal/zi ca adult. Amintește-ți ca aceea formula de calcul și aceleași kcal erau și acum 40-50 ani, când hrana procesata era absenta 99%, oamenii mergeau pe jos/bicicleta/pana la stația de autobuz/metrou la locul de munca, erau constrânși de situație sa își gătească, nu își puteau comanda hrana cu livrare acasă, facturile nu erau la un click distanță, nu se urcau in mașina sa mearga la supermarket; veneau cu plasele in mâini nu in portbagaj.
Viața modernă ne oferă foarte multe avantaje, dar trebuie sa știi sa le exploatezi in favoarea ta!
Ce contine bookletul?
⦁ 30 de meniuri complete (3 mese principale + 2 gustari), atent selectionate si nutrit̗ional echilibrate, după criterii stiintifice, abundă în minerale s̗i vitamine
⦁ preparatele necesită timp minim de gătire
⦁ cont̗ine listă de ingrediente, agenda zilnică,
⦁ sect̗iunea CSBN Cuisine cu recomandări s̗i metoda de preparare 
⦁ ideal pentru un LifeStyle vegan, mentinere, pierdere în greutate, într-un mod sănătos 
⦁ imagini cu fiecare preparat, listă de ingrediente
⦁ mod de preparare detaliat
⦁ o parte introductiva cu principii importante despre o nutrit̗ie vegana echilibrată
⦁ informatii utile despre fiecare grupă de alimente, vedetele nutritiei optime, importanta procesului de masticatie, cum să citesti eticheta produselor; cele mai îns̗elătoare denumiri, obiceiuri sănătoase, port̗ii, mod de gatire, etc.
Acum poti sa ai parte de energie și chiar scazi in greutate adoptând un stil de viața vegan cu totul echilibrat și sanatos! Optimizează-ți stilul de viața! Hrănește-te după un concept healthy Nutrition cu baze stiintifice!
Agenda va fi disponibila aici https://www.carminastroia.ro/ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.