Bosch angajează 126 de oameni la centrul de producţie şi testare de la Blaj

Bosch, unul dintre cei mai mari producători de componente auto de pe piaţa locală, cu vânzări de 448 mi­lioane de euro în 2020, are diponibile în prezent 126 de locuri de muncă pentru fabica de la Blaj, potrivit informaţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba.

Cele mai multe joburi sunt pentru ope­ratori la maşini-unelte (56), dar şi pentru electricieni, mecanici, ingineri sau funcţionari admi­nistrativi, con­form AJOFM Alba. Un operator de asamblare într-o fabrică de utilaje şi echipamente câştigă un salariu lunar net între 1.700 de lei şi 2.600 de lei, conform datelor de pe platforma undelucram.ro.

Bosch a inaugurat în luna no­iembrie 2019 o nouă clădire de birouri şi laboratoare de testare, în incinta fabricii din Blaj. Compania a in­vestit peste şapte milioane de euro în noua clădire. Lucrările de construcţie au început în martie 2018 şi au fost finalizate în septembrie 2019. Extin­derea activităţii de producţie a companiei la Blaj a condus la decizia de a construi o nouă clădire a cărei destinaţie este de a susţine creşterea continuă a unităţii şi de a asigura suficient spaţiu pentru noile proiecte care vor contribui la dezvoltarea pe termen lung a fabricii.

Grupul Bosch este prezent în România de 27 de ani şi are peste 8.000 de angajaţi în cinci entităţi.

ZF.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.