Bosch Blaj angajează pentru a face față comenzilor

“Strategia noastră de a nu concedia oamenii ci de a face o “punte” prin reducerea programului de muncă și de a ne păstra oamenii a funcționat în criză. Acum angajăm oameni pentru a face față comenzilor crescute din partea clienților” a afirmat Dirk Arnold, directorul companiei BOSCH.

“Nu doar că toți oamenii s-au întors la muncă dar chiar angajăm personal suplimentar în zona operatorilor. Independent de situația actuală cu pandemia, aici la Blaj vom crește responsabilitățile asumate în cadrul concernului Bosch. Am relocat cu succes linii de producție de la alte facilități de producție din Germania și astfel am crescut importanța fabricii din Blaj în cadrul rețelei internaționale Bosch” a mai declarat într-un interviu pentru Alba 24 Dirk Arnold, directorul companiei BOSCH.

Recent s-a inaugurat Bosch Medical Center, un loc unde se furnizează servicii medicale, nu doar angajaților ci și membrilor familiilor acestora. Unitatea de producție Bosch din Blaj este una dintre puținele fabrici Bosch din lume care oferă astfel de beneficii pentru angajaţii săi. Clădirea Centrului se întinde pe o suprafatață totală de 600 de metri pătraţi şi afişează un regim de înălţime de parter plus etaj unde se regăsesc cabinete medicale de specialitate, medicina muncii, săli de curs, sală de gimnastică, vestiare, dar şi un cabinet dedicat pentru testare Covid-19.

“Acest centru mai ușurează și mai ia din presiunea la care este supus sistemul public de sănătate. Da, dacă facem un calcul simplu, noi avem aproximativ 3.000 de angajați la care se adaugă membrii familiilor acestora rezultând o mare parte a populației orașului care va beneficia de serviciile acestui centru, deci o să ușurăm mult sarcina sistemului public de sănătate din Blaj” a mai afirmat directorul companiei.

Alba 24

2 comentarii la „Bosch Blaj angajează pentru a face față comenzilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *