BULETIN INFORMATIV: INCENDIU LA O CASĂ, ACCIDENT ȘI UȘĂ DEBLOCATĂ

Joi, 12 martie, în jurul orei 11:30, a fost anunțat un incendiu la o casă de locuit în comuna Miheșu de Câmpie, pe strada I. L. Caragiale. La intervenție s-au deplasat două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj cu o ambulanță SMURD din cadrul Secției de pompieri Sărmașu. Cauza probabilă a producerii incendiului a reprezentat-o aparatele electrocasnice lăsate sub tensiune. În urma evenimentului au ars materialele textile dintr-o încăpere și un televizor.

Tot joi, 12 martie, la ora 12:20, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș a fost anunțat de producerea unui accident rutier în municipiul Târgu Mureș, pe DN 15, în urma căruia au rezultat două victime, una dintre acestea fiind blocată în autoturism. La locul solicitării au fost mobilizați pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială operativă, două ambulanțe SMURD și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță. Victima, conștientă, a fost scoasă din autoturism și preluată de echipajele medicale sosite la fața locului.

În cursul aceleiași zile, la ora 13:06, Detaşamentul de pompieri Tg. Mureș a fost solicitat pentru deblocarea uşii unui apartament, pe strada Brașovului din municipiu. La fața locului au intervenit două echipaje cu o autospecială și o ambulanță SMURD, în interior aflându-se o persoană de sex feminin, în vârstă de 88 de ani, conștientă. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD sosit la fața locului.