Bunuri în valoare de aproximativ 50.000 lei, furate dintr-o locuință

furturi-din-locuinte-elucidate-de-politisti
Trei bărbaţi din judeţul Mureş sunt bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă, din Tîrgu-Mureş, prin care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 50.000 de lei.

La data de 23 iulie 2015, Poliţia municipiului Tg. Mureş s-a sesizat din oficiu, despre un furt din locuinţă, săvârşit în noaptea de 22/23 iulie.

La activităţile desfăşurate au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, Biroul de Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Tîrgu-Mureş, cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Din cercetări, a reieşit că persoanele bănuite, în perioada 20 – 23 iulie 2015, prin forţarea şi escaladarea unei ferestre au pătruns în locuinţa persoanei vătămate, de unde au sustras un seif care conţinea bijuterii din aur şi argint, valută, documente de identitate şi 4 ceasuri, valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 50.000 de lei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, o parte din bunurile sustrase au fost recuperate.

Cei trei bărbaţi, de 32, 39, respectiv 43 de ani, au fost reţinuţi 24 de ore, în arestul IPJ Mureş, urmând ca faţă de aceştia să se pună în mişcare acţiunea penală cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.