BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ, LA TÂRNĂVENI

O nouă bursă a locurilor de muncă va avea loc la Târnăveni, vinerea viitoare, în 24 aprilie.

Până în prezent, și-au anunțat participarea mai mulți agenți economici, cu o ofertă de 80 de locuri de muncă. 50 de locuri de muncă sunt pentru muncitori cablaje, la una dintre firmele prezente în oraș.

Potrivit reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Târgu Mureș, în aceeași zi vor fi organizate burse ale locurilor de muncă și în Târgu Mureș și Reghin.

AJOFM Mureş a contactat peste 1.000 de angajatori din judeţul Mureş pentru a participa la bursă, în cele trei localități. 20 au venit cu oferte de locuri de muncă. În total, până miercuri, cei 20 de agenţi economici au anunţat 200 de locuri de muncă care aşteaptă să fie ocupate în judeţ. Doar 11 joburi sunt disponibile pentru persoanele cu studii superioare, şi anume manager turism, asistent manager, inginer proiectant, medic veterinar şi funcţionar administrativ.

Principalele meserii pentru care angajatorii oferă locuri de muncă pentru cei care nu au studii superioare sunt tâmplar universal, confecţioner încălţăminte, muncitori în construcţii, ospătar sau lucrător comercial.

Oferta ar putea crește, până la data organizării bursei.